‘Mooi oud worden’ willen we allemaal.

Helaas zien we vaak een huid die slapper wordt en steeds meer lijntjes en rimpels in het gezicht toont. In onze Skincare Boutique in Almere bieden we diverse behandelmethodes aan, waarmee we de huid weer haar elasticiteit en glans teruggeven, zodat je er weer jaren jonger uitziet.

Afhankelijk  van uw behandelplan, uw huidconditie en uw wensen zijn er diverse behandelingen mogelijk bij J’eshté Skincare Boutique.

 

Belangrijk is ook thuis de goede producten te gebruiken. De Environ producten doen thuis hun werk en het resultaat gaat u zeker zien! Wanneer u dit combineert met behandelingen, zult u sneller resultaat zien omdat wij tijdens een behandeling de huid “doorlaatbaar” maken voor de producten, waardoor het product sneller naar de levende cellagen gaat.

Alleen een behandeling is lekker maar heeft zonder de producten voor thuis minder nut en geeft niet het gewenste resultaat op de lange termijn. Moet u kiezen (financieel) tussen producten en behandelingen, kies dan voor de producten! Deze doen iedere dag thuis hun werk. De behandeling versneld dit resultaat.

Producten doen hun werk, de behandeling versnelt het.

Onze
Environ
behandelingen

Environ Ionzyme DF Treatments

 

Deze behandelingen worden gedaan met het DF apparaat, waarbij sono- en iontoforese ervoor zorgen dat de vitamines (A,C en E) maar liefst 40X sneller opgenomen worden. U zult versteld staan van het resultaat.

Environ Manuele Treatments

 

Deze twee manuele behandelingen verschillen qua duur, maar hebben alle twee als doel huidverbetering. Door middel van de hoge dosis actieve ingrediënten van de Environ producten, zullen de opnames van uw thuisproducten veel sneller gaan.

Environ Cool Peel kuur

 

Een nieuw alternatief voor agressieve peelings: Environ®heeft een verscheidenheid van zachte en veilige peelings. Deze peelings houden de huid in zo goed mogelijke conditie terwijl ze de cellen helpen om meer collageen aan te maken. Ze zijn ideaal om de huid te hydrateren en de huidtextuur te verfijnen; ze helpen de cellen herstellen en ondersteunen. De huid oogt frisser en jeugdiger.

EEN MOOIE HUID VAN BINNENUIT!

Wist u dat de huid verslechterd als de darm niet goed in balans is? 80% van alle lichamelijke klachten komen vanuit de darm! Daarom werkt J’esthé met een darmfloratherapeut. Het is belangrijk om van binnen alles goed werkzaam te hebben dan straalt de huid dit ook uit.