Huidverjonging

‘Mooi oud worden’ willen we allemaal.

Helaas zien we vaak een huid die slapper wordt en steeds meer lijntjes en rimpels in het gezicht toont. In onze Skincare Boutique in Almere bieden we diverse behandelmethodes aan, waarmee we de huid weer haar elasticiteit en glans teruggeven, zodat je er weer jaren jonger uitziet.

Afhankelijk  van uw behandelplan, uw huidconditie en uw wensen zijn er diverse behandelingen mogelijk bij J’esthé Skincare Boutique.

 

Belangrijk is ook thuis de goede producten te gebruiken. De Environ producten doen thuis hun werk en het resultaat gaat u zeker zien! Wanneer u dit combineert met behandelingen, zult u sneller resultaat zien omdat wij tijdens een behandeling de huid “doorlaatbaar” maken voor de producten, waardoor het product sneller naar de levende cel lagen gaat.

 

Alleen een behandeling is lekker maar heeft zonder de producten voor thuis minder nut en geeft niet het gewenste resultaat op de lange termijn. De producten doen iedere dag thuis hun werk terwijl de behandeling het resultaat versneld.

 

Komt u voor de eerste keer in onze Skincare Boutique?

Wij maken van te voren een huidscan waardoor we als het ware diep in de huid kunnen kijken. De huidschade die we met het blote oog niet kunnen zien wordt dan geprojecteerd en daardoor kunnen we een beter behandelplan maken.
Na een aantal maanden maken we opnieuw een scan waardoor u zelf het resultaat/bewijs op beeld ziet. Uiteraard ziet u en uw omgeving natuurlijk ook het verschil :).

 

Boek hier een intake + huidscan, nog beter is om direct uw eerste (Discovery) behandeling erbij te boeken.

Bent u al vaker geweest?
Dan vindt u hieronder alle behandelingen van Environ met de kosten en de onlineboekingsknop.Producten doen hun werk, de behandeling versnelt het.

Onze
Environ
behandelingen

Environ Ionzyme DF Treatments

 

Deze behandelingen worden gedaan met het DF apparaat, waarbij sono- en iontoforese ervoor zorgen dat de vitamines (A,C en E) maar liefst 40X sneller opgenomen worden. U zult versteld staan van het resultaat.

Deze behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes ( rimpels,vochtarm, pigment, acné, eczeem, couperose en rosacea).

 

Intensive behandeling 90 minuten; insluizen serum en vitaminen gehele gelaat € 135,00
Focus behandeling 70 minuten; insluizen serum en vitaminen op 2 zones € 105,00
Essentiël behandeling 60 minuten; insluizen vitaminen op gelaat € 90.00
Skin Renewal behandeling 60 minuten; intense behandeling exfolieert zacht en hydrateert. € 112.50
Lunchtime behandeling 30 minuten; intense behandeling in kuur verband voor frons,bovenlip, pigment etc. € 45.00

Environ Manuele Treatments

 

Deze twee manuele behandelingen verschillen qua duur, maar hebben alle twee als doel huidverbetering. Door middel van de hoge dosis actieve ingrediënten van de Environ producten, zullen de opnames van uw thuisproducten veel sneller gaan.

 

Vital behandeling; 60 minuten complete behandeling met de Environproducten inclusief massage en masker. €70.00
Deep Cleansing; 60 minuten behandeling voor de huid waarvan de poriën verstopt zijn en aan een goede reiniging behoefte hebben. De perfecte acné behandeling! € 69.00

Environ Cool Peel kuur

 

Een nieuw alternatief voor agressieve peelings: Environ®heeft een verscheidenheid van zachte en veilige peelings. Deze peelings houden de huid in zo goed mogelijke conditie terwijl ze de cellen helpen om meer collageen aan te maken. Ze zijn ideaal om de huid te hydrateren en de huidtextuur te verfijnen; ze helpen de cellen herstellen en ondersteunen. De huid oogt frisser en jeugdiger.

 

Deze behandeling gaat altijd in kuurvorm van 3 of 6 behandelingen. Dit om het beste resultaat met een langdurig effect te garanderen. Deze behandeling zorgt voor een betere opname van de vitaminen.

 

Cool Peel behandeling € 66.00

EEN MOOIE HUID VAN BINNENUIT!

Wist u dat de huid verslechterd als de darm niet goed in balans is? 80% van alle lichamelijke klachten komen vanuit de darm! Daarom werkt J’esthé met een darmfloratherapeut. Het is belangrijk om van binnen alles goed werkzaam te hebben dan straalt de huid dit ook uit.