De Environ® behandelingen bieden de huid een maximum aan voedende, anti-rimpel ingrediënten en zorgen voor een gezonde en stralende huid

De Environ® behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes en zijn zeer doeltreffend voor de door zon beschadigde huid, pigmentatie, vroegtijdige veroudering, droge huid en littekens.

De meest verse, meest actieve vormen van vitamine A, C en anti-oxidanten worden tijdens een DF behandeling (met behulp van geluidsgolven en kleine electrische impulsen) in de onderste huidlagen gebracht. Op deze manier wordt de collageenproductie gestimuleerd waardoor lijntjes verzachten en de elasticiteit toeneemt, en wordt de hydratatie verhoogd.

Alle behandelingen sluiten wij af met de bescherming van Jane Iredale make-up

Alles wat je wilt weten

Heeft u last van huidproblemen of een oudere huid? Dan bent u bij J’esthé aan het juiste adres. Wij hebben diverse specialistische behandelingen voor een probleemhuid(zoals pigment of rode adertjes of acné) en huidverjonging voor de mensen die een strakkere, frissere en minder rimpelige huid willen.  Deze vaak intensieve behandelingen kunnen we inzetten wanneer uw huid in een slechtere conditie is of omdat de leeftijd hier om vraagt. Alle behandelingen sluiten wij af met de bescherming van Jane Iredale make-up.

 

Ook wanneer u alleen komt voor een uurtje ontspanning hebben wij speciale behandelingen, die naast uw wensen, ook nog een mooi resultaat van de huid geven. Het hydrateren van uw huid en het kalmeren gebeurd uitgebreid in deze rustgevende behandelingen. Deze behandelingen vallen onder de categorie gezichtsbehandeling voor de ontspanning

Elk Environ product is ontwikkeld om de huid optimaal te verzorgen en te beschermen.

Bij Environ is er sprake van hoge concentratie actieve ingrediënten in de producten. Daarom raden wij u een persoonlijk advies aan met één van onze speciaal opgeleide Environ specialisten. U bent dan verzekerd van de correcte producten met daarin de juiste dosis werkstoffen, passend bij uw huidconditie.