De Environ® behandelingen bieden de huid een maximum aan voedende, anti-rimpel ingrediënten en zorgen voor een gezonde en stralende huid

De Environ® behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes en zijn zeer doeltreffend voor de door zon beschadigde huid, pigmentatie, vroegtijdige veroudering, droge huid en littekens.

De meest verse, meest actieve vormen van vitamine A, C en anti-oxidanten worden tijdens een DF behandeling (met behulp van geluidsgolven en kleine electrische impulsen) in de onderste huidlagen gebracht. Op deze manier wordt de collageenproductie gestimuleerd waardoor lijntjes verzachten en de elasticiteit toeneemt, en wordt de hydratatie verhoogd. TEST

ELKE BEHANDELING EINDIGEN WIJ MET BESCHERMING VAN JANE IREDALE MAKE-UP

Alles wat je wilt weten

Schadelijke invloeden als zon, milieuvervuiling of roken laten snel hun sporen na. Wij hebben diverse specialistische behandelingen om problemen zoals pigmentatie, couperose, rosacea, rode adertjes of acné te verhelpen.  Deze vaak intensieve behandelingen kunnen we inzetten wanneer uw huid in een slechtere conditie is of omdat de leeftijd hier om vraagt. We gebruiken hiervoor speciale producten van Environ.

 

Acne, of puistjes, worden veroorzaakt door ontstoken talgkliertjes op het gezicht, de rug, schouders, nek en armen. Door een overmatige talgproductie en besmetting met bacteriën ontsteken die kliertjes en ontstaan de bekende mee-eters en puistjes. Acne is hardnekkig en wordt vaak verkeerd behandeld. Wie de verkeerde verzorging gebruikt of ze zelf probeert uit te knijpen, verergert de acne en riskeert zelfs littekens.

De mate van acne en de oorzaak bepaalt het aantal behandelingen. Na de huiddiagnose en een persoonlijke intake in Almere stellen wij u een behandelplan voor. We gebruiken tijdens deze behandeling de producten uit de Environ Clarity+ lijn.

Pigmentvlekken zijn ophopingen van pigment in de huid, die we herkennen als donkere vlekken veroorzaakt door een teveel aan melanine. Deze vlekken kunnen verwijderd worden via specialistische behandelingen. Welke voor u het meest geschikt is, wordt duidelijk na een deskundige diagnose door een van onze specialisten.

Wil je echt de oorzaak van het probleem aanpakken begin dan met de producten van Environ.  Dit voorkomt dat er nieuwe pigmentvlekken in de toekomst zullen ontstaan. Environ is een lijn van hoogwaardige huidverzorgingsproducten gebaseerd op vitamines. Door de unieke samenstelling is het zeer geschikt voor de behandeling van de huid die intensieve aandacht nodig heeft, zoals bij pigmentvlekken

Elk Environ product is ontwikkeld om de huid optimaal te verzorgen en te beschermen.

Bij Environ is er sprake van hoge concentratie actieve ingrediënten in de producten. Daarom raden wij u een persoonlijk advies aan met één van onze speciaal opgeleide Environ specialisten. U bent dan verzekerd van de correcte producten met daarin de juiste dosis werkstoffen, passend bij uw huidconditie.