Onze behandelingen
voor een perfecte conditie
van uw gezichtshuid.

Meer info

Klik op uw behandeling om deze aan te vinken

Close

Environ voor
een perfecte conditie
van uw gezichtshuid.

Meer info

Klik op uw behandeling om deze aan te vinken

Close

Onze behandelingen  zorgen voor een gezonde en stralende huid

In onze Skincare Boutique in Almere bieden we diverse behandelingen aan, waarmee we de huid weer haar natuurlijke gezondheid, elasticiteit en glans teruggeven, zodat je huid er stralend uit ziet en prettig voelt.

 

Helaas zien we vaak een huid die tekenen van veroudering vertoont, slapper wordt en steeds meer lijntjes en rimpels in het gezicht krijgt. Een huid die pigmentvlekken vertoont, eczeem of andere irritaties heeft.

 

Maar dat is nu verleden tijd met onze behandelingen van het merk Environ. Een merk dat ontwikkeld is door een dermatoloog uit Zuid-Afrika, die in zijn kliniek, hele jonge patiëntjes had die overleden aan huidkanker. Hij heeft uitgevonden hoe je preventief je huid kunt verzorgen en weerbaarder kunt maken tegen invloeden van buitenaf.

 

Komt u voor de eerste keer in onze Skincare Boutique?

Wij maken van te voren een huidscan waardoor we als het ware diep in de huid kunnen kijken.

Pigmentschade en kapotte adertjes, met het blote oog niet waarneembaar, kunnen we zien.

Hierdoor maken we een op maat gemaakt behandelplan waardoor u van te voren precies weet waar u aan toe bent.

 

Boek direct een huidscan met de eerste behandeling door op de button hieronder te klikken

 

Intake + huidscan € 75,- *
Intake + huidscan + eerste behandeling € 134,95*

*(Bij beide afspraken geldt € 75,- retour bij aanschaf van de eerste productenserie.)

Overige Environ behandelingen
Bent u al vaker geweest en wilt u een andere behandeling boeken?
Klik hier voor meer info en direct online boeken.

ELKE BEHANDELING EINDIGEN WIJ MET
BESCHERMING VAN JANE IREDALE MAKE-UP

Alles wat je wilt weten

Schadelijke invloeden als zon, milieuvervuiling of roken laten snel hun sporen na. Wij hebben diverse specialistische behandelingen om problemen zoals pigmentatie, couperose, rosacea, rode adertjes of acné te verhelpen.  Deze vaak intensieve behandelingen kunnen we inzetten wanneer uw huid in een slechtere conditie is of omdat de leeftijd hier om vraagt. We gebruiken hiervoor speciale producten van Environ.

 

Acne, of puistjes, worden veroorzaakt door ontstoken talgkliertjes op het gezicht, de rug, schouders, nek en armen. Door een overmatige talgproductie en besmetting met bacteriën ontsteken die kliertjes en ontstaan de bekende mee-eters en puistjes. Acne is hardnekkig en wordt vaak verkeerd behandeld. Wie de verkeerde verzorging gebruikt of ze zelf probeert uit te knijpen, verergert de acne en riskeert zelfs littekens.

De mate van acne en de oorzaak bepaalt het aantal behandelingen. Na de huiddiagnose en een persoonlijke intake in Almere stellen wij u een behandelplan voor. We gebruiken tijdens deze behandeling de producten uit de Environ Clarity+ lijn.

Pigmentvlekken zijn ophopingen van pigment in de huid, die we herkennen als donkere vlekken veroorzaakt door een teveel aan melanine. Deze vlekken kunnen verwijderd worden via specialistische behandelingen. Welke voor u het meest geschikt is, wordt duidelijk na een deskundige diagnose door een van onze specialisten.

Wil je echt de oorzaak van het probleem aanpakken begin dan met de producten van Environ.  Dit voorkomt dat er nieuwe pigmentvlekken in de toekomst zullen ontstaan. Environ is een lijn van hoogwaardige huidverzorgingsproducten gebaseerd op vitamines. Door de unieke samenstelling is het zeer geschikt voor de behandeling van de huid die intensieve aandacht nodig heeft, zoals bij pigmentvlekken

Elk Environ product is ontwikkeld om de huid optimaal te verzorgen en te beschermen.

Bij Environ is er sprake van hoge concentratie actieve ingrediënten in de producten. Daarom raden wij u een persoonlijk advies aan met één van onze speciaal opgeleide Environ specialisten. U bent dan verzekerd van de correcte producten met daarin de juiste dosis werkstoffen, passend bij uw huidconditie.