[us_single_image image=”7000″ onclick=”lightbox”]

Eén op de vijf mensen krijgt huidkanker

Onze natuurlijke afweer is door o.a. milieuvervuiling en invloed van UVA/UVB stralen verminderd. Gevolgen hiervan zijn pigmentvlekken, rode adertjes, eczeem en rimpels. Als er niets veranderd aan de natuurlijke afweer kan dit huidkanker tot gevolg hebben. Zon is de nummer 1 voor huidveroudering en huidverslapping. Het is belangrijk uw huid hiertegen te beschermen.

Het belang van vitamine A

Vitamine A is de centrale drijvende kracht in de ontwikkeling van normaal, gezond lichaamsweefsel bij de mens en van alle delen van de huid; van het ontstaan tot het afsterven in de letterlijke zin van het woord. Indien vitamine A morgen om één of andere mysterieuze reden van de aarde zou verdwijnen, zouden er geen mensen meer geboren worden in de normale, herkenbare vorm. Wij hebben onze menselijke vorm dankzij vitamine A.

Vitamine A helpt cellen in de basale laag om nieuwe functionele cellen aan te maken die migreren naar de opperhuid erboven. Dit proces vindt gemiddeld één keer in de maand of in de vijf weken plaats. Zonder vitamine A zou dit niet doeltreffend en gezond gebeuren. Er zouden geen functionerende lagen gevormd worden. De huid wordt dun omwille van een algemeen tekort aan vitamine A, beschadiging door de zon, verlies van geslachtshormoon, algemene veroudering en een overvloedige blootstelling aan cortisone. Als je de huid niet helpt door ze goed te voeden met alle elementen die bijdragen tot een gezond celgedrag, dan zal je een slecht gevoede huid krijgen. Net zoals de mens heel mager wordt bij hongersnood en ondervoeding, wordt ook de huid heel dun bij een gebrek aan essentiële vitamines en voedingsstoffen.

Leverancier van Environ – Jane Iredale – Advanced : Helene-v

Ons antwoord op uw vraag

Onze natuurlijke afweer is door o.a. milieuvervuiling en invloed van UVA/UVB stralen verminderd. Gevolgen hiervan zijn pigmentvlekken, rode adertjes, eczeem en rimpels. Als er niets veranderd aan de natuurlijke afweer kan dit huidkanker tot gevolg hebben. Zon is de nummer 1 voor huidveroudering en huidverslapping. Wil jij ook dit voor- en na resultaat? Maak dan nu een afspraak voor een introductiebehandeling met ondersteunende voedingssupplementen welke elkaar versterken.

Opnametechnieken

De huid heeft een natuurlijke waterproof barrière, die het indringen van ingrediënten belemmert. Wanneer een product topisch aangebracht wordt, wordt maar 0,1 tot 4% van het product opgenomen, afhankelijk van de textuur. Eenvoudig topisch aanbrengen van een product is niet voldoende om de beste resultaten te verkrijgen. Environ® gebruikt meerdere technieken om de ingrediënten doorheen die barrière te brengen en de opname door de huid te verbeteren:

[us_cta title=”Graag een afspraak” color=”custom” bg_color=”#f4f4f4″ text_color=”#ad0040″ btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.jesthe.nl%2Fpages%2Fcontact%2F||” btn_label=”Contact” btn_style=”outlined” btn_color=”primary”][/us_cta]