[us_single_image image=”4913″ onclick=”lightbox”]

Het verschil

Rosacea is een chronische ontstoken huidafwijking waarbij de huid op de neus en de wangen rood is, met vaak rode bultjes en puistjes. Bij couperose zijn de gesprongen bloedvaatjes duidelijk zichtbaar in het gezicht. Iemand met couperose heeft niet altijd last van rosacea maar andersom vaak wel.

Rode huid en zichtbare adertjes in het gezicht

Een rode huid, zichtbare adertjes op de wangen, jukbeenderen en misschien zelfs op voorhoofd en kin? Dat zijn de typische kenmerken van couperose. Een vervelend huidprobleem dat vaak voorkomt bij vrouwen met een lichte huid en bij bijna iedereen die ouder wordt. Rosacea lijkt op couperose en wordt daar vaak mee verward. Toch is dat niet hetzelfde en de behandeling is ook anders.

Verdwenen na een specialistische behandeling

Ook al is couperose onschuldig, het is niet minder vervelend. Met een specialistische behandeling verbetert uw huid en vermindert de couperose. In onze Cosmedischekliniek in Almere vindt eerst een huidscan van uw gezichtshuid en een persoonlijke intake plaats. Daarna stellen we u een behandelplan voor om de couperose te verwijderen. Samen met de huidverzorging van Environ bereiken we hele mooie resultaten voor de lange termijn.

Rosacea effectief aangepakt

De rode huid bij rosacea wordt vaak verergerd, doordat de gesprongen bloedvaatjes duidelijk zichtbaar zijn en de adertjes ontstoken. Deze aandoening komt vaak van binnenuit. Daarom is een uitgebreide anamnese belangrijk om een goed behandelplan te maken.

Een mooie huid komt van binnenuit!

Wist u dat de huid verslechterd als de darm niet goed in balans is?  80% van alle lichamelijke klachten komen vanuit de darm! Als er ontstekingen ergens in uw darm zijn ( zonder dat u daar verder last van heeft) dan kan zich dat o.a. ook uiten in het gezicht of klachten als keelontsteking, chronisch verkouden of bijv bronchitis. Daarom werkt J’esthé met een darmfloratherapeut. Het is belangrijk om van binnen alles goed werkzaam te hebben dan straalt de huid dit ook uit.

Boek nu uw behandeling

Deze behandeling is het meest effectief in kuurbehandeling. bij meerdere behandeling kunt u gebruik maken van een abonnement waarbij de 6e behandeling gratis is.

[us_cta title=”Boek nu uw behandeling” color=”custom” bg_color=”#f4f4f4″ text_color=”#ad0040″ btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.jesthe.nl%2Fpages%2Fcontact%2F||” btn_label=”Boek nu” btn_style=”outlined” btn_color=”primary”][/us_cta]