Bodyscrub en pakking

Een lichaamsbehandeling om bij weg te dromen.

Deze bodyscrub en pakking geeft het lichaam nieuwe energie en verstevigt de huid. Het resultaat is direct na de behandeling merkbaar. Het is een ware verwennerij voor lichaam en geest.

 

De bodyscrub verwijderd dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding. Doordat de dode huidcellen zijn verwijderd voelt de huid gladder aan. De doorbloeding zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller afgevoerd worden en nieuwe werkstoffen beter opgenomen worden.

De pakking wordt aangebracht door de schoonheidsspecialiste en daarna gewikkeld in folie. Je gaat heerlijk relaxen onder een warme deken. De werkstoffen in de pakking zorgen voor een versteviging van de huid en geven meer energie, tevens vindt er ontslakking plaats door de ontstane warmte. Na 20 minuten is het masker ingetrokken en mag je af douchen en je zult je herboren voelen. Tot slot wordt je huid ingewreven met een voedende bodycreme en je huid voelt zijdezacht aan.

Heerlijk ontspannen

Dit is een perfecte behandeling om de stress van alle dag te vergeten. Ga je op vakantie naar de zon?  Je zult merken dat je mooier en dieper bruin zult worden! Wilt u meer informatie over deze bodyscrub & pakking, massages of over een specifieke behandeling? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.