Acne
4909
page-template-default,page,page-id-4909,page-child,parent-pageid-8634,cookies-not-set,woocommerce-no-js,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,header_top_hide_on_mobile,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

ACNE DESKUNDIG BEHANDELD

Acné is een huidprobleem dat zowel bij mannen als vrouwen kan optreden vanaf de puberteit en veroorzaakt wordt door de aanmaak van hormonen.

Bij mannen verdwijnt acné meestal na de puberteit, maar vrouwen kunnen hier een heel leven lang last van hebben.

 

Onze specialisatie is acné!
We reinigen de huid intensief, door de meëters te verwijderen en puistjes in te prikken, we geven je advies en de juiste producten om de behandeling thuis voort te zetten.

 

Hierdoor kan in een korte tijd jouw acne rustiger en onder controle worden gebracht.
Vooraf maken we een foto van je huid en na 6 maanden opnieuw zodat je het verschil als bewijs op de foto hebt.

 

Kosten:
Per behandeling van 60 minuten € 69,-
Studentenkorting
Heb je een CJP pas dan betaal je slechts € 49,-
Vergeet je pas niet mee te nemen!
Vergoeding:
Informeer bij je verzekering of je  in aanmerking komt voor een vergoeding. wij zijn aangesloten bij de ANBOS met een Acné specialissatie.

TIP: 

 

Stress is een belangrijke trigger voor acné bij volwassenen. Zorg voor voldoende slaap, het heet niet voor niets een beautysleep! Ook voldoende beweging vermindert je stressniveau en zorgt voor een betere bloedcirculatie waardoor afvalstoffen in de huidcellen beter worden afgevoerd.

Wat is acné?

 

Een overtollige aanmaak van talg (de beschermende olielaag van de huid) en een overmatige groei van huidcellen aan het huidoppervlak kunnen leiden tot een probleemhuid.

 

Deze extra huidcellen worden schilfertjes en die gaan zich vermengen met het overtollige talg waardoor de poriën verstoppen.

Dit fenomeen kennen we ook wel beter als “de zwarte puntjes”. Wanneer de huid dan gaat ontsteken, krijg je puistjes.

 

Een huid met puistjes kan je zelfbeeld, zowel bij tieners als bij volwassenen enorm naar beneden halen.

 

 

Na meer dan 60 jaar intensief medisch onderzoek is er aangetoond dat vitamine A de enige molecule is die dit huidprobleem voorgoed kan genezen of onder controle kan houden.

Behoefte aan persoonlijk advies?