[us_single_image image=”4910″ onclick=”lightbox”]

Acne deskundig behandeld

Elke huid vraagt om een unieke aanpak. Wij kijken naar uw huid, luisteren naar uw wensen en uw verhaal. Wat is de oorzaak en hoe kunnen wij u zo snel en zo effectief mogelijk helpen? Met de verschillende behandelmethodes in onze schoonheidssalon kunnen wij ook uw acne behandelen.

Voorkom erger of zelfs littekens

Puistjes worden veroorzaakt door ontstoken talgkliertjes op het gezicht, de rug, schouders, nek en armen. Door een overmatige talgproductie en besmetting met bacteriën ontsteken die kliertjes en ontstaan de bekende mee-eters en puistjes. Acne is hardnekkig en wordt vaak verkeerd behandeld. Wie de verkeerde verzorging gebruikt of ze zelf probeert uit te knijpen, verergert de acne en riskeert zelfs littekens.

Een mooie huid komt van binnenuit

Bij J’esthé kijken we net iets verder. Niet alleen naar de problemen op de huid.  Door middel van een anamnese proberen we meer inzicht te krijgen hoe de acné ontstaat. Vaak zorgen de darmen namelijk voor 80% van alle lichamelijke klachten. Om tot een goed resultaat te komen is het vaak aan te raden om ook uw darmflora in goede balans te krijgen. De darmfloratherapeut kan u tijdens een consult meer vertellen wat zij voor u kan betekenen.

Boek nu uw behandeling

De mate van acne en de oorzaak bepaalt het aantal behandelingen. Na de huiddiagnose en een persoonlijke intake in Almere stellen wij u een behandelplan voor.

Als het nodig is om meerdere behandelingen te ondergaan, kunt u ook een abonnement kiezen. Daarbij is de 6e behandeling gratis.

[us_cta title=”Wilt u weten wat we nog meer voor u kunnen betekenen” color=”custom” bg_color=”#f4f4f4″ text_color=”#ad0040″ btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.jesthe.nl%2Fpages%2Fcontact%2F||” btn_label=”Neem contact op” btn_style=”outlined” btn_color=”primary”][/us_cta]