[us_single_image image=”5051″ onclick=”lightbox”]

Behandelingen voor anti-aging en huidverbetering

Heeft u specifieke wensen voor uw huid of wilt u uw huidproblemen effectief oplossen? Dan kunt u bij ons terecht. Als cosmedisch beauty- en afslankcenter in Almere bieden wij diverse specialistische behandelingen, methodes voor huidverbetering en anti-aging en professionel producten aan. Altijd met een persoonlijk behandelplan dat is afgestemd op uw huid. Wij werken holistisch, dat betekent dat we het lichaam als één geheel zien. In dat kader zullen wij u altijd adviseren omtrent de verzorging van uw lichaam van binnenuit en levensstijl.

Methodes voor specialistische behandelingen

Intensieve of gespecialiseerde gezichtsbehandelingen zoals bijvoorbeeld bij pigmentvlekken, acne of anti-aging vragen om een unieke methode. Wij bieden o.a. de volgende aan:

  • IPL: een lichtflitstechniek die we inzetten bij onder meer ontharing en het verwijderen van pigmentvlekken.
  • Dermaroller: de roller ontworpen door Environ voor een betere opname van vitaminen via de opperhuid waardoor er sneller resultaat wordt verkregen en u een gezonde huid krijgt.
  • Advanced: voedingssupplementen om uw huid van binnenuit te voeden, te verbeteren en te  ondersteunen. Vooral geschikt bij huidopbouw en huidherstel.
  • Oligotherapie: Supplementen met de meest kleine deeltjes van mineralen en vitaminen op plantenbasis. Deze neemt het lichaam gemakkelijk en snel op. Na een uitgebreide anamnese kunnen wij een behandelplanopstellen zodat uw lichaam weer gezond wordt en u prettig in uw vel komt te zitten.

Vraag ons

Wilt u meer informatie over de verschillende methodes of over een specifieke Cosmedische behandeling? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

[us_cta title=”Wilt u meer informatie” color=”custom” bg_color=”#f4f4f4″ text_color=”#ad0040″ btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.jesthe.nl%2Fpages%2Fcontact%2F||” btn_label=”Neem contact op” btn_style=”outlined” btn_color=”primary”][/us_cta]