Lichaamsonderzoeken en testen

Meten is weten met onze laboratoriumtesten

Het doel van natuurgeneeskundige therapie is het versterken van de werking van het eigen lichaam.

Om tot een goed behandelplan te komen met de juiste therapie, is het belangrijk dat we van u een goede anamnese hebben. Deze anamnese doen wij via een online GPS-formulier, welke u van ons toegestuurd krijgt. Daarnaast is het soms van belang om meer informatie te hebben over uw klachten. Wij maken gebruik van laboratoriumtesten. Afhankelijk van je klachten kunnen we van verschillende labo’s testen aanvragen.

 

Er zijn diverse testen mogelijk; van allergie hormoon tot aan ontlastingstesten, welke nuttig zijn bij een breed scala aan klachten. Meten is weten, waardoor we sneller tot het juiste behandelplan kunnen komen.

Als je hormonen niet in balans zijn, kan dat lichamelijke of geestelijke klachten geven

Voor wie is dit interessant?

U wilt niet langer met uw klachten rond blijven lopen. U heeft de arts al geraadpleegd maar komt hier niet verder mee, of u wilt preventief weten of er iets speelt in uw lichaam. Maak dan een afspraak voor een natuurgeneeskundig consult. Onze receptioniste zal uw gegevens noteren en met u een datum prikken. Daarna krijgt u een online GPS-formulier toegestuurd, deze dient u voordat u naar de afspraak komt naar waarheid in te vullen. Dit bespaart tijd tijdens het consult en geeft ons een duidelijk beeld van uw klachten. Aan de hand hiervan maken wij een behandelplan, wat kan bestaan uit supplementen eventueel in combinatie met gerelateerde behandelingen als een colonhydrotherapie of leverreiniging.

 

Soms is het nodig om verder onderzoek te doen middels laboratoriumtesten. U krijgt de testkit mee naar huis en nadat wij de uitslag binnen hebben, komen we in het vervolgconsult met een behandelplan.

Meten is weten!

Er zijn diverse testen mogelijk; van allergie hormoon tot aan ontlastingstesten, welke nuttig zijn bij een breed scala aan klachten. Neem contact op om samen met ons uit te vinden welke test voor jou het effectiefst is.