[us_single_image image=”5051″ onclick=”lightbox”]

Stijve spieren of zere rug, nek of schouders?

In onze drukke levens met overvolle agenda’s nemen we onvoldoende tijd voor ontspanning. We negeren de signalen van ons lichaam waardoor klachten in de nek, schouders en rug ontstaan. Stijve spieren, pijn en een gespannen gevoel zijn dan het gevolg.

HP fysiotherapieHP fysio

J’esthé Cosmedischekliniek werkt in haar pand samen met HP fysiotherapie.
Zijn uw klachten erger waardoor een ontspanningsmassage niet meer voldoende is?
Heeft u chronische klachten of wilt u begeleiding bij het sporten dan kunt u terecht bij  HP fysiotherapie.

Fysiotherapiepraktijk High Performance –  Staat voor het leveren van hoge kwaliteit.  Zij proberen voor iedereen de hoogste mogelijke prestatie te halen uit de behandeling. Of u nou (top)sporter bent,  acute klachten heeft  of revaliderend bent. De fysiotherapeuten bij High Performance Fysiotherapie hebben een proactieve houding en gaan altijd net even een stapje verder!

U kunt er vaak dezelfde dag nog terecht zonder verwijzing, maar zeker binnen 24 uur. De openingstijden zijn zeer flexibel. Komt overdag U niet uit? Dan kunt U ook in de avond en/of in het weekend terecht.
De behandelingen worden volledig vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Voor de praktijk kunt U gratis parkeren.

Direct een afspraak boeken, klik dan hier.

Ontspannende lichaamsmassage

Een goede massage pakt de problemen aan en wie zich regelmatig laat masseren voorkomt dat de klachten terugkeren. Een wekelijkse massage zorgt voor ontspanning en geeft weer energie voor de nieuwe, drukke week. Bij ons in Almere kunt u terecht voor een intensieve en ontspannende lichaamsmassage van 30 of 60 minuten.

Boek nu uw behandeling

Wilt u meer informatie over de verschillende massages of over een specifieke behandeling dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

[us_cta title=”Boek nu uw behandeling” color=”custom” bg_color=”#f4f4f4″ text_color=”#ad0040″ btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.jesthe.nl%2Fpages%2Fcontact%2F||” btn_label=”Contact” btn_style=”outlined” btn_color=”primary”][/us_cta]