Een mooie huid verzorg je niet alleen van buitenaf

Door uw lichaam van binnenuit te reinigen, verbetert de conditie van uw huid. Detoxen, of ontgiften, zorgt voor die reiniging.

Ontgiften kan op verschillende manieren bij J’esthé. Via colonhydrotherapie (darmspoeling) of met een leverreiniging, welke je thuis — onder begeleiding van onze therapeut — doet.

 

Hiermee faciliteren we de mensen die tijdens het afvallen een extra boost in de verbranding willen. Mensen met een huidprobleem kunnen we hiermee van binnenuit  ondersteunen. Maar ook  mensen die klagen over vermoeidheid en diverse soms vage  gezondheidsklachten.

Vermoeid of diverse vage gezondheidsklachten? Colonhydrotherapie!

Alles wat je wilt weten

Veel mensen klagen over vermoeidheid en vage gezondheidsklachten. Door het doen vanmiddel van gericht onderzoek, via laboratoriumtesten, kan onze natuurgeneeskundig therapeut een behandelplan opstellen om het lichaam weer optimaal te laten functioneren.

 

Voedingsadvies en voedingssupplementen

Aanvullend op een reiniging of afslanktherapie, is het belangrijk dat je jouw lichaam ondersteunt met de juiste voeding en voedingssupplementen. Onze therapeuten en voedingsspecialistes kunnen je een voedingsadvies geven dat aansluit op  jouw wensen en op de behandelingen die je bij ons volgt.

Wilt u meer weten over de detox- of darmspoeling (colontherapie)?

Neemt u dan contact met ons op. Wij vertellen u dan meer over deze effectieve reinigingsbehandelingen en geven u ook graag een rondleiding in onze Skincare Boutique in Almere. U kunt dan ook de behandelkamer voor de detox en darmspoeling bekijken.