Geen tijd, geen fantasie, kant-en-klaar maaltijden…

Herkenbaar? Wij begeleiden klanten naar hun persoonlijke streefgewicht, een gezonder eetpatroon en een stralende huid.

Onze behandeling start altijd met een consult waarin we jouw wensen bespreken, hoeveel kilo’s je voor altijd kwijt wil, en of je plaatselijk – extra – wilt afvallen. Onze voedingsconsulenten helpen je om jouw persoonlijk afslankplan te realiseren. Afvallen door gewoon iedere dag een normale maaltijd te eten, zonder honger, maar met de juiste combinatie van eiwitten, vitamines en mineralen. Je blijft je heerlijk fit voelen tijdens het afvallen!

Wij bieden een complete afslankmethode aan.

 

Een combinatie van voeding, reiniging, begeleiding en ondersteunende behandelingen

Alles wat je wilt weten

Coolcurve

Soms zijn er plaatsen waar het vet niet wil verdwijnen. Vraag dan eens naar de Coolcurve methode. Het is pijnloos, en vaak zie je binnen 2 maanden al resultaat. We verwarmen eerst de huid op te te behandelen zone om bloed en vet te scheiden. Daarna koelen we de vetcellen tot max. -11 graden, en begint het afbrekende van deze cellen. Een behandeling duurt ongeveer een uur. Veelal adviseren we twee tot 3 behandelingen. Als je vervolgens veel water drinkt, dan help je het lichaam om de afvalstoffen af te voeren.

 

Gewichtverliezen
Door een gezond eetpatroon aan te leren in combinatie met bewegen ga je afvallen. Dit heet een “Lifestyle”verandering. Je kunt allerlei diëten volgen maar uiteindelijk zal er een andere mindsetting moeten komen. Hiermee boeken wij goede resultaten. Tijdens een consult kunnen we je hierover meer informeren.

Begin nú met afvallen!

Wilt u ook die overtollige kilo’s kwijt? Klaar zijn voor de vakantie of die speciale dag? Dan kunt u niet vroeg genoeg beginnen met afvallen! Boek uw eerste gesprek bij ons in Almere en wij vertellen u meer over onze afslanktherapie. Zodat u onder begeleiding en met een nieuw en gezond voedingspatroon werkt aan uw streefgewicht.