Een gezond
voedingspatroon
voor vitaliteit.

Meer infoPrijzen
gezond leven

Een gezond
voedingspatroon
voor vitaliteit.

Vanuit de kern gezond!

Onze gezondheid wordt door een groot deel bepaald door ons voedingspatroon. Maar hoe we ook ons best doen, bijna niemand krijgt met een ‘normaal’ eetpatroon alle benodigde voedingsstoffen binnen.

Met tal van klachten zoals hoge bloeddruk, overgewicht, een hoog cholesterol, etc. tot gevolg. Door het lichaam op celniveau te reinigen en te ondersteunen ontstaat er rust. Daar is een gezond lichaam bij gebaat, want vitaliteit begint met een ‘schoon’ lichaam, vrij van onnodige vetreserves en afvalstoffen.

gezond leven

Reiniging en vetverbranding

3Care ontwikkelde een alles-in-een methode voor een gezonde basisbehoefte. De opzet is om het lichaam te reinigen op celniveau en het overtollige buikvet te verbranden. Daarnaast krijg je alle belangrijke vitaminen en mineralen binnen via het 3Care voedingssupplement. Deze door 3Care ontwikkelde suppletie is zorgvuldig en ondersteund door wetenschappelijk onderzoek tot stand gekomen. Zo kunnen we het lichaam helpen tekorten te voorkomen.

HET 3CARE CONCEPT BIEDT VITALITEIT DANKZIJ REINIGING, CELVERNIEUWING EN EEN GEZOND VOEDINGSPATROON

Een gezondheids
programma

lekker eten

Waarom een gezondheidsprogramma? Een gezond en schoon lichaam kan zich immers zelf goed herstellen. Echter, doordat we niet meer in de juiste verhoudingen eten krijgen we onvoldoende voedingsstoffen binnen. Met alle schadelijke gevolgen van dien. Zo bevat bijvoorbeeld broccoli maar liefst 70% minder calcium, 50% minder magnesium en 60% minder foliumzuur in vergelijking tot 1989.

Het 3Care Gezondheidsprogramma zorgt ervoor dat het lichaam afvalstoffen en overtollige vetreserves verliest, maar zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel. Het doel is dat iedereen lekker kan eten, zonder tekorten. Daarbij is het belangrijk voldoende water te drinken en voldoende te bewegen. Kortom, terug naar de basis.

Gezonde voeding bevat:

  • gezonde koolhydraten.
  • essentiële en gevarieerde eiwitten.
  • essentiële en gebalanceerde vetzuren.
Het gezondheidsprogramma is gebaseerd op drie uitgangspunten;

RUST – Herstel en voorkom tekorten
Een sterk huis heeft een sterk fundament nodig.
Het zelfherstellend vermogen van ons lichaam moet daarom aangesproken worden.

REINHEID – Geef darmen rust
70% van de ziekten ontstaat in de darmen, daarom is darmherstel essentieel.

REGELMAAT – Reinig periodiek op celniveau
Begin met uw cellen te ontdoen van reservevet en ongewenste afvalstoffen.

Het complete programma is ontwikkeld op basis van de pijlers:

  • Eenvoudig toe te passen in elke gezinssituatie.
  • Financieel laagdrempelig.
  • Medisch verantwoord op basis van recente wetenschappelijke inzichten.
De fasen van
het gezondheids
programma

Meten is weten. Daarom is er eerst een uitgebreide intake en volgen een aantal testen om o.a. vetzuren, vochtgehalte, cholesterol, celveroudering, verzuring, etc.te meten. Van daaruit kunt u kiezen of u gaat voor een programma dat gericht is op het aanvullen van tekorten of juist voor rust in de darmen. Immers, veel ziekten ontstaan in de darmen. Na vier tot zes weken is er een controle en kunt u zo nodig, in overleg met uw 3Care-specialist, uw voedingspatroon en supplementen aanpassen.

Kijk hier voor de uitleg van het programma:

Tarieven

1e Intake + wegen
+ bioresonantie  € 65.-

 

Startpakket € 139,30

 

6 weekse controle + wegen
+ bioresonantie € 65,-