[us_single_image image=”5357″ align=”center” animate=”afl” animate_delay=”0.4″ onclick=”lightbox”]

Werkzame ingrediënten worden in kleinere deeltjes gesplitst

De gepulseerde stroom van de iontoforese helpt om de werkzame ingrediënten te splitsen in kleinere deeltjes en duwt de actieve deeltjes tot diep in de levende huidcellen, waar ze uiteindelijk wijzigingen in de cellen teweeg kunnen brengen.

Met conventionele iontoforese gebeuren de veranderingen veel langzamer, terwijl met het Ionzyme DF apparaat  al na twee of drie behandelingen zichtbare resultaten zijn. De huid ziet er sprankelende uit en voelt veel prettiger aan.

Environ met Ionzyme DF geeft topbehandeling

H2: Environ DF behandelingen zijn een niet-invasieve manier om je huid langer gezond en stralend te houden. Dit is het geheim waardoor Environ gezichtsbehandelingen echt prachtige resultaten geven.

Het Environ DF apparaat is speciaal ontworpen voor het verbeteren van de opname van de hoge doses vitaminen die de Environ serums bevatten. Die opnamemogelijkheid van de stoffen is belangrijk voor huidverbetering. De huid heeft namelijk een natuurlijke waterdichte barrière die het indringen van vitaminen belemmert.

Dit bijzondere behandeling overwint deze weerstand en verbetert de opname van vitaminen, dankzij de combinatie van twee hightech systemen: laag frequentie sonoforese en intermitterende (of gepulseerde) iontoforese.

Geluidsgolven en pulserende stroom

Laag frequentie sonoforese gebruikt geluidsgolven om vitaminen door de huid te transporteren. Bij intermitterende iontoforese wordt gebruik gemaakt van een gepulseerde elektrische stroom om het indringen van de vitaminen in de cellen te verbeteren.  Simpeler: de sonoforese maakt de deuren naar de cellen open, en de iontoforese zorgt ervoor dat de stoffen door de deur gaan en op hun bestemming aankomen.

Meest effectieve methode om een gezichtsbehandeling tot een succes te maken

De geluidsgolven van de sonoforese hebben dezelfde frequentie als het geluid van dolfijnen en wekken trillingen op die overgebracht worden in de huid. Deze trillingen veroorzaken openingen in de bovenste huidlaag en openen de cellen. We zouden eenvoudig kunnen stellen dat ‘ramen en deuren’ van de huid geopend worden. De lagere geluidsfrequentie (geluidsgolven van 22 kHz) is tot duizend keer effectiever dan de conventionele ultrasound (geluidsgolven van 1.1MHz).

Environ is koploper op dit gebied

Environ is de pionier zowel in het gebruik van lage frequentie sonoforese als in het combineren van beide methodes in één behandeling. De combinatie van deze twee methodes samen met de speciale Environ behandelingsserums en -gels, geven spectaculaire resultaten. Deze serums bevatten hoge doseringen vitaminen A en C en groeifactoren; ingrediënten die essentieel zijn voor een gezonde en jeugdige huid.

Pijnloos, ontspannend en comfortabel

Ionzyme DF behandelingen zijn volledig pijnloos, ontspannend, comfortabel, maar… zeer doeltreffend ! Er zijn diverse behandelingen mogelijk afhankelijk van hoeveel tijd of u heeft of welke behandeling u wilt.

[us_single_image image=”5330″ size=”medium” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.jesthe.nl%2Fintensive||” onclick=”custom_link”]
[us_single_image image=”5332″ size=”medium” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.jesthe.nl%2Ffocus%2F||” onclick=”custom_link”]
[us_single_image image=”5340″ size=”medium” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.jesthe.nl%2Fessential%2F||” onclick=”custom_link”]
[us_single_image image=”5352″ size=”medium” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.jesthe.nl%2Fskin%20renewal%2F||” onclick=”custom_link”]
[us_single_image image=”5353″ size=”medium” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.jesthe.nl%2Flunchtime%2F||” onclick=”custom_link”]
[us_cta title=”Wilt u meer informatie?” color=”custom” bg_color=”#f4f4f4″ text_color=”#ad0040″ btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.jesthe.nl%2Fpages%2Fcontact%2F||” btn_label=”Neem dan contact op” btn_style=”outlined” btn_color=”primary”][/us_cta]