jacqueline riechelman

HAAR HOBBY WERD HAAR PASSIE, EN HAAR PASSIE WERD HAAR WERK

Na het behalen van haar havo-diploma wist Jacqueline Riechelman nog niet direct wat ze wilde worden en hoe dit dan in te vullen. Wel wist ze; wat ik ook ga doen, ik ga hoe dan ook iets voor mijzelf beginnen. Ondernemingszin zat er dus al jong in.

 

Na eerst een tijdje in het buitenland te hebben gewerkt werd het haar steeds duidelijker waar haar passie ligt; uiterlijke verzorging en dit ging van meet af aan van make-up tot goede huidverzorging. De keuze was bij terugkeer in Nederland helemaal niet moeilijk en na wat ‘geproefd’ te hebben aan het vak is zij de opleiding tot schoonheidsspecialiste en pedicure gaan volgen en heeft deze met succes afgerond. Hiermee werd haar hobby haar werk en hoe mooi is dat, iedere dag iets te kunnen doen waar je een ware passie voor voelt.

 

Jacqueline is in 2018 genomineerd voor de Beauty Award 2018 en Flevolandse Zakenvrouw 2018!

J'esthé Skincare Boutique awards

Van schoonheidssalon naar Skincare Boutique

 

Klein begonnen op de mooi verbouwde zolder kamer als “Jacqueline Verhey” wilde Jacqueline al snel groter worden. Deze kans diende zich aan middels een ruimte in de eerste sauna van Almere. Door haar ondernemingslust en ambitie bleek deze ruimte na 3 jaar te klein en werd het tijd om haar horizon te verbreden en een schoonheidssalon aan de Churchillweg te openen alwaar het aanbod aan behandelingen werd uitgebreid met nagelstudio’s en zonnebanken. Het eerste personeelslid werd aangenomen, en ook hier groeide zij uit haar jas. De weg naar een groter pand was geboren; de Toon Hermansstraat in de Muziekwijk

 

Schoonheid bereik je niet alleen vanaf de buitenkant. Een gezond lichaam is een gezonde geest maar geeft ook een mooier uiterlijk. Daar hoort gezondere voeding en daar waar nodig afslanken bij en na heel veel onderzoek en een groot project ‘Almere valt af’ met toenmalig burgemeester Annemarie Jorritsma als ambassadeur kreeg ‘Proslank het eiwitdieet’ vorm en is tot op de dag van vandaag een toonaangevend en succesvolle afslankmethode.

Een eigen pand met alles onder één dak

 

Sinds 2014 is J’esthé gevestigd in een mooi pand aan de Binderij in de Literatuurwijk. Een Skincare Boutique met alles onder één dak. Van ontspannende gezichtsbehandelingen, manicure en pedicure tot darmspoelingen, laboratoriumtesten en permanente make-up. Daarnaast is Proslank nog steeds een belangrijk onderdeel om onder deskundige begeleiding af te vallen. De droom met passie waargemaakt.

 

Jacqueline kan, door haar team van professionele specialisten, tijd maken om J’esthé Skincare Boutique goed te kunnen leiden en haar team steeds verder te professionaliseren. Zij vindt het ontzettend belangrijk dat haar team goed opgeleid is en blijft. Haar team haalt specialisaties in hun vakgebieden en Jacqueline neemt hoger opgeleide mensen aan, zodat het team elkaar ondersteunt en naar een hoger niveau trekt.

Behoefte aan persoonlijk advies?