[us_single_image image=”5020″ onclick=”lightbox”]

OPI: Wordt blij met verzorgde handen en voeten

Naast uw gezicht zijn ook uw handen en voeten échte eyecatchers. Verzorgde handen en gelakte nagels zijn voortaan dan ook niet meer weg te denken als dé ultieme accessoires  bij uw outfit. Altijd mooi verzorgde nagels met een nagellak die niet afbladdert, dof wordt of afslijt langs de randen?

Voor uw eigen nagels, met een extra verstevigingslaagje of op teennagels

Altijd mooi verzorgde nagels met een nagellak die niet afbladdert, dof wordt of afslijt langs de randen? Dat kan met Gel colour!
Dit is een lak voor op de nagels die zeker 2 weken blijft glanzen, flexibel is en niet beschadigt. Wilt u geen kleurtje? Dan is de French Manicure ( een wit randje) een mooi alternatief. Na deze behandeling wil je alleen nog maar op je slippers lopen!

Gel Colour kan ook aangebracht worden op uw eigen nagels. Zijn deze te slap of te bros dan kunnen we hier een extra verstevigingslaagje onder zetten. En wilt u ook mooi verzorgde tenen? De nagelspecialistes van J’esthé uit Almere brengen Gel Colour ook op teennagels aan. Zie hier voor meer informatie.
Er is een keuze uit meer dan 30 kleuren én french manicure.

Veilig voor uw nagel, huid én vingers

OPI Gel Colour wordt met speciale removerwraps van uw nagels verwijderd. Uw nagels lopen zo geen beschadigingen op en het is veilig voor uw huid en vingers.  Nadat de oude laag  is verwijderd kan direct een nieuwe laag Gel Colour worden aangebracht. U kunt dit zelf doen maar vanzelfsprekend kunt u dit, tegen geringe vergoeding, ook in onze beauty- en afslankkliniek in Almere laten doen.

Hoe wordt Gel Colour aangebracht

Gel Colour wordt via de OPI methode op uw eigen nagel aangebracht. Tijdens de behandeling worden de nagels en nagelriemen eerst goed verzorgd waarna een basecoat volgt. Vervolgens worden uw nagels gelakt met de kleur van uw keuze. De nagels worden daarna afgewerkt met een hoogglans topcoat. Via een UV-lamp wordt de lak tijdens elke fase van aanbrengen goed gedroogd. De Gel Colour blijft minstens twee weken perfect zitten.

[us_cta title=”Boek nu uw behandeling” color=”custom” bg_color=”#f4f4f4″ text_color=”#ad0040″ btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.jesthe.nl%2Fpages%2Fcontact%2F||” btn_label=”Contact” btn_style=”outlined” btn_color=”primary”][/us_cta]