[us_single_image image=”5598″ onclick=”lightbox”]

OPI voor uw handen en voeten

Een manicurebehandeling, Gel colour op handnagels maar ook een OPI voetbehandeling ( de verwennerij voor de voeten) met Gel Colour op de teennagels behoren tot de mogelijkheden van OPI. Deze laatste behandeling kunt u combineren met een pedicure behandeling waarbij we u verlossen van pijnlijke eeltpitten en ingegroeide teennagels.

Wilt u meer informatie over de behandeling kunt u hieronder de juiste pagina vinden:
OPI op handen
OPI op voeten

Tips & Tricks voor langer plezier

Als je langer plezier wilt hebben van je mooi gelakte nagels, zijn er een aantal tips en trics waarmee je rekening kunt houden.
Gebruik altijd een basislak of base coat die je nagels beschermt en breng een hoogglanzende top coat aan over je kleur. Als je vervolgens een van onze sneldrogers gebruikt, is je nagellak binnen no time droog!

Gezonde nagels zijn natuurlijk het allerbelangrijkste voor lang draagplezier van je favoriete OPI tint. Als je de juiste vijl en nagellakremover gebruikt, ben je al goed op weg. Heb je toch last van splijtnagels, of nagels die ombuigen of juist afbrokkelen? OPI heeft een passende oplossing voor je probleem!
OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten – met een geweldige glans!

De kleuren zijn vrij van DBP, tolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elk flesje nagellak het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee je nog makkelijker egaal en streepvrij kunt lakken.

FEET by OPI

Wist je dat we gemiddeld 10.000 stappen per dag nemen en dat we tijdens ons leven ruim 185.000 kilometer lopen? Dit zou je zo’n 5 keer rond de aarde brengen! Reden genoeg om extra aandacht te besteden aan de verzorging van je voeten.

Naast dagelijkse verzorging, waarbij je eelt, blaren en kloven te lijf gaat, mag je jezelf best eens belonen met een heerlijke spa behandeling. Zo kun je natuurlijk een uitgebreide behandeling boeken in de salon, maar er zijn genoeg producten waarmee je thuis ook lekker aan de slag kunt voor een mini-voet-make over!

FEET by OPI is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Bij de Pedicure en Manicure Pedicure lijnen vind je voetcrèmes, scrubs en maskers die J’esthé “OPI beauty professional” gebruikt en waarmee je thuis een welverdiend moment van rust en welzijn kunt creëren.

OPI: Word blij met verzorgde handen en voeten!

Naast je gezicht zijn ook je handen en voeten echte eye catchers. Verzorgde handen en gelakte nagels zijn voortaan dan ook niet meer weg te denken als dé ultieme accessoires bij je outfit.

De dagelijkse verzorging van je handen en nagels is een vast onderdeel van je beauty ritueel. Hoe gezonder je nagels, hoe langer je favo nagellak blijft zitten. OPI biedt je daarvoor een uitgebreid assortiment aan hand- en nagelverzorgende producten; van intensief voedende anti-aging producten tot hand- en bodylotions in verschillende geuren – er is een ruime keuze aan producten en je vindt er altijd wel een die bij je past!

OPI verkrijgbaar bij J’esthé Beauty & Afslankcenter in Almere
[us_separator type=”invisible”]
[us_cta title=”Wilt u meer weten” color=”custom” bg_color=”#f4f4f4″ text_color=”#ad0040″ btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.jesthe.nl%2Fpages%2Fcontact%2F||” btn_label=”Neem contact op” btn_style=”outlined” btn_color=”primary”][/us_cta]