VERZORGDE HANDEN EN NAGELS ZIJN BEPALEND VOOR DE EERSTE INDRUK

Oudere handen, handen die veel te lijden hebben of juist handen met regelmatige problemen zoals kloven, kunnen een verzorgende manicure goed gebruiken. Bij ons krijg je een verzorgende manicure, zodat je letterlijk tot in de puntjes verzorgd weer naar buiten gaat.

Tijdens de manicurebehandeling vijlen we je nagels in model. Daarna krijgen je handen een verzorgend badje, maken we de nagelriemen los en verzorgen deze met olie. Indien gewenst lakken we de nagels met een blanke lak. De behandeling wordt afgesloten met een korte handmassage.

 

Je kunt de manicure altijd uitbreiden met een paraffinepakking voor extra zachte handen of met een andere kleur nagellak. Dit kan je aan het begin van de manicurebehandeling aangeven.

IBX:
Nieuw en revolutionair

IBX is een nieuw & revolutionair tweedelig systeem. J’esthé Skincare Boutique in Almere werkt met IBX om beschadigde nagels te herstellen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken,  waardoor van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

 

Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel, in plaats van er bovenop. IBX droogt d.m.v. warmte en “hardt uit” met UV in de nagel. Het vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk dat deze lagen met elkaar verbindt. Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen. Dit is daarom ook de ideale behandeling voor heren, nagelbijters, als je veel met je handen in het water zit (werkt ook waterafstotend), wanneer je van je werkgever geen kunstproduct op de nagels mag dragen zoals in de horeca, zorgverlening enz.

 

IBX is een kuur van 4 weken (1x per week) voor steviger en flexibele nagels. Na de kuur bespreken wij samen of er nog een paar wekelijkse behandelingen nodig zijn of dat we over kunnen stappen naar bijvoorbeeld om de 2 of 3 weken.

Meer weten over onze producten?

Je handen zijn je visitekaartje, we snappen dat je daar niet zomaar alles mee wilt laten doen. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige, natuurlijke producten. Wil je meer weten over welke producten we gebruiken? Neem dan contact op!