[us_single_image image=”5570″ onclick=”lightbox”]

Verwijder uw ongewenste haargroei met IPL lichtflitstechniek

Heeft u last van ongewenste haargroei? Of stoort u zich aan die donkere stoppeltjes die zo snel na het ontharen weer terugkeren? In onze schoonheidssalon in Almere hebben wij dan voor u dé oplossing! Met IPL, een lichtflitstechniek, verwijderen we overbeharing op elk gewenst lichaamsdeel definitief. U bent met een aantal behandelingen van uw ongewenste haargroei af.

Lichtflitsen

IPL is een pijnloze behandeling die op elk lichaamsdeel uitgevoerd kan worden. Een speciaal apparaat ‘schiet’ speciale lichtflitsen op het te behandelen lichaamsdeel. Deze lichtflitsen verwarmen de haarzakjes waardoor die afbreken. Nieuwe haartjes kunnen er dan niet meer uitgroeien.

H2: Voorbereiding op een IPL-behandeling

IPL kan niet zomaar en niet altijd worden toegepast. Een specialiste beoordeelt eerst uw huid tijdens een huiddiagnose. Als u in aanmerking komt voor de IPL-behandeling tegen overbeharing, dan moet u rekening houden met een aantal voorbereidende maatregelen:

  • U mag de tijd voor de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank.
  • U moet de te behandelen huid 2 dagen vóór de behandeling scheren.
  • U mag de huid niet harsen of epileren.

Onze specialiste vertelt u hier meer over na de huiddiagnose. IPL is in ieder geval niet mogelijk bij een getinte en donkere huid en niet bij dons of grijze haren.

Behandeling van overtollige haargroei

Om de haren definitief te verwijderen zijn meestal zo’n 8 tot 10 behandelingen nodig. Tussen elke behandeling zitten ongeveer 4 tot 6 weken maar na elke behandeling merkt u al wel duidelijk minder haargroei. Uw schoonheidsspecialiste vertelt u welke verzorging u tijdens deze periode en speciaal na elke behandeling moet gebruiken.

Persoonlijke diagnose

Wilt u definitief van uw ongewenste haargroei af? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over ontharen en een persoonlijke huiddiagnose. Na die diagnose weet u of u in aanmerking komt voor behandeling via IPL en boeken we meteen de eerste afspraak.

Tarieven
En voor wie meerdere behandelingen nodig heeft, bieden wij een abonnement aan. Daarbij is de 8e behandeling gratis.

[us_cta title=”Meer info” color=”custom” bg_color=”#f4f4f4″ text_color=”#ad0040″ btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.jesthe.nl%2Fpages%2Fcontact%2F||” btn_label=”Neem contact op” btn_style=”outlined” btn_color=”primary”][/us_cta]