Als je afvalt, wordt de huid slapper en blijven plaatselijke vetophopingen bestaan

In het unieke concept van GetinShape van J’esthé Skincare Boutique staat de behandeling centraal voor het plaatselijk afvallen en figuurcorrectie. De TechniSPA is een speciaal massageapparaat dat de huid verstevigt en cellulitis bestrijdt.

De TechniSPA van J’esthé is een effectieve ondersteuning tijdens het afvallen. Juist omdat het de huid verstevigt, is het ook erg geschikt na een zwangerschap. Dit massageapparaat kan ingezet worden voor de armen, de buik en taille, de dijen en de knieën.

Onze methodes maken doelgericht afvallen en plaatselijke figuurcorrectie mogelijk.

Alles wat je wilt weten

De TechniSPA heeft 3 functies in 1 lichaamsbehandeling:

  1. Afbraak van cellulitis door de onderhuidse massage
  2. Laat afslankende werkstoffen versneld door de huid opnemen
  3. Stimuleert de spieren om vetten te verbranden

 

De TechniSPA is een apparaat dat door middel van een speciale kop de huid lift en tot diep in de vezels behandelt. Het maakt het vetweefsel los en zet de spieren aan het werk door middel van spierstimulering. Hierdoor verstevigt de huid en krijgt deze een boost met een prachtig strak vel als eindresultaat.

 

Voor een sneller en beter resultaat adviseren wij om tussen de behandelingen van de TechniSPA speciaal geselecteerde verzorgingsproducten te gebruiken. Hiermee verstevig je je lichaam en maak je je huid nog strakker en gladder. Deze gecombineerde aanpak werkt effectief tegen cellulitis en geeft je lichaam zijn vorm weer terug en je huid een jongere uitstraling.

 

Een mooie combinatie is ook de Universal Contour Wrap. Met de TechniSpa maak je de afval- en vetstoffen los en met de ContourWrap, die met minerale klei de huid laat ontgiften, voer je deze direct af waardoor je snel centimeters verliest!

Wat kost deze behandeling?

1 deel  € 75,-
2 delen € 100,-
3 delen € 125,-