wenkbrauwen

VOOR VROUWELIJKE EN VERZORGDE OGEN, ALTIJD

Met eyeliner krijgen uw ogen een verzorgde en vrouwelijke uitstraling. Eyeliner als permanente make-up kan in verschillende kleuren, vormen en diktes worden aangebracht. Vooraf bespreken wij uw wensen en adviseren wij u wat het beste bij uw gezicht past. Daarna wordt met een heel fijn naaldje  het pigment voor de eyeliner in de opperhuid aangebracht. Zodat u er altijd verzorgd uitziet, waar u ook bent!

Hoe een behandeling in zijn werk gaat

 

Tijdens de behandeling lig je met de ogen dicht terwijl de specialiste vakkundig de eyeliner aanbrengt. De hele behandeling van beide eyeliners zal ongeveer 20 minuten duren. Sommige mensen zijn bang dat de specialiste in het oog steekt, dit kan absoluut niet gebeuren! Er wordt met zorg, aandacht en precisie apparatuur gewerkt. We horen vaak dat een behandeling eng lijkt. In de praktijk valt het allemaal reuze mee!

Persoonlijk advies & verdoven

 

Wanneer u dit wenst, kunt u de huid plaatselijk verdoven met Emla-crème. Deze is op recept via uw huisarts verkrijgbaar. Wij informeren u hier graag over. Voor een goed resultaat is er altijd een nabehandeling nodig. Ook geven wij advies over de beste verzorging van de huid rond uw ogen na de behandeling.

Behoefte aan persoonlijk advies?