BEAUTY

Ons team van professionele specialisten op het gebied van huidverbetering, darmfloratherapie, colontherapie,permanent make-up en voedingsdeskundigen staat voor je klaar. Een prettige ontvangst en aandacht voor de klant staat bij ons voorop. Wij zijn zes dagen per week geopend en u kunt online bij ons een afspraak inplannen, ook op de tijden dat wij niet te bereiken zijn.

 

Onze Beauty-behandelingen bevatten alles van manicures en pedicures tot het shapen van je wenkbrauwen. Maar ook het bevriezen van vetcellen en zo effectief centimeters verliezen behoort tot onze mogelijkheden. Je kunt ook onze Body Profile behandeling boeken, een krachtige professionele lichaamsmodellerende verzorging die je helpt om cellulite te verminderen of te laten verdwijnen.

 

Voor iedereen die ‘even’ wat wil laten doen of voor onze klanten die juist een andere gezichtsbehandeling willen uitbreiden, bieden we een aantal losse, extra behandelingen aan. Bij ons kan je je bikinilijn, oksels en onderbenen laten harsen. Geen last meer van ingegroeide haren of ontstekingen. Ook ongewenst haar in je gezicht kan voor veel problemen zorgen. In onze Skincare Boutique kan je daarom ook je wenkbrauwen, bovenlip, wangen of kin laten harsen. Nooit meer last van vervelende stoppels! Daarnaast kunnen we je wimpers en wenkbrauwen verven of in vorm brengen.

 

Jane Iredale

We maken daarnaast gebruik van de fantastische make-up van jane iredale. Ontdek deze lijn van natuurlijke, lang houdende minerale foundations die je huid voedt en beschermt, met een gelijkmatige en frisse teint als resultaat. Ontdek concealers die jouw schoonheid onthullen in plaats van te verbergen. Geniet van onze matterende producten die de glans elimineren terwijl ze jouw huid in evenwicht brengen. Verschillende formuleringen die aan je behoeften beantwoorden, en in een brede waaier aan kleuren voor elke huidtype.

Heb je meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op