Persoonlijke bedrijfscoach

Wil jij jouw zaak naar een hoger niveau brengen?

Loop je met je medewerksters ergens tegen aan?
Of ben je een starter maar wil je het vanaf het begin af aan goed aanpakken?

 

Kies dan voor de één op één begeleiding van niemand minder dan Jacqueline Riechelman.

Al meer dan 35 jaar succesvol onderneemster in de beautybranche. 2018 genomineerd voor de Beauty Award en Zakenvrouw 2019.

Heb je interesse?

Dan ga ik eerst, vrijblijvend en telefonisch, bespreken wat je wensen zijn. Ik maak een op maat gemaakte offerte. Jij besluit daarna of je verder met mij wilt.

Mail jouw naam, adres en telefoonnummer naar academie@jesthe.nl dan bel ik je zo snel mogelijk.

 

Jacqueline Riechelman

Groepslessen voor bedrijven in de beautybranche

Alles wat je wilt weten

De opleidingen herbergen de ervaring van 35 jaar vakmanschap, want zolang bestaat J’Esthé Skincare Boutique. Op de Skincare Academie volg je opleidingen in en uit de praktijk!

 

Stel je hebt een beautyinstituut met medewerksters en je wilt alle neuzen de zelfde kant op hebben om meer omzet te genereren.

Je klanten kun je niet behouden en bent constant bezig nieuwe te werven.

Of je droomt als schoonheidsspecialiste van een eigen salon, en wilt weten hoe je dit bereikt.

 

Dan zijn de opleidingen van Skincare Academie je op het lijf geschreven.

 

Op het moment biedt de Skincare Academie drie opleidingen:
— Hoe presenteer ik mijzelf als schoonheidsspecialiste
— Hoe leer ik verkopen
— Hoe start ik mijn eigen salon

 

Stuur een mail naar academie@jesthe.nl en ik zal je bellen om je meer informatie te geven.

Hoe presenteer ik mijzelf als schoonheids-specialiste

Je leert in deze opleiding heel praktisch hoe je klanten op een professionele manier ontvangt. Daar komt meer bij kijken dan koffie of thee aanbieden! Eén dagdeel besteden we bijvoorbeeld aan hoe je je zelfverzekerder kunt voelen door je plus en minpunten te kennen. Een volgende les gaat over specialiseren en professionaliseren. En het laatste dagdeel over hoe jij en jouw salon door de klant gezien wilt worden en hoe je dat bereikt.

Hoe leer ik verkopen

Verkopen kun je leren, hoewel het soms best lastig is. Want je wilt je niet opdringen, maar wel het beste advies geven en meer omzet halen. Je leert in deze verkooptraining hoe je het vertrouwen van de klant wint door bijvoorbeeld goed te luisteren. Wist je dat je vaak meer verkoopt als je minder praat! Je leert ook hoe je kunt omgaan met koop- en prijsbezwaren. Na de cursus kun je klanten zonder moeite overtuigen.

Hoe start ik mijn salon

Eén van de spannendste opleidingen van de Skincare Academie omdat de training zo leuk is en jou uitdaagt te durven dromen en vooral doen! We helpen je te beginnen bij het begin met een gezonde dosis kennis. Bijvoorbeeld over de eisen waar jouw salon aan moet voldoen, maar ook hoe je de inrichting verzorgt. Natuurlijk leren we je ook hoe je met cijfertjes moet omgaan, zoals kostprijsberekening, omzet en belastingen. Alles is te leren! Ook hoe je aan klanten komt en wat het belang van een website en social media is. Als je bedrijf groeit, dan moet je misschien wel personeel aannemen. Wat kun je van andere ondernemers leren? Een heel praktische opleiding die je vooral leert hoe leuk het is om je plannen concreet te maken.

Prijzen

Prijzen afhankelijk of je persoonlijke coaching wilt of met een groep een training wilt volgen.

Alle mogelijkheden besprek ik met je als ik je bel.
Ook is evt. een termijnbetaling mogelijk.

Ik wil meer info

Heb jij interesse in één van de opleidingen en wil je meer informatie ontvangen? Laat dan hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.